Våra medarbetare

Petra Fjellman

petra.fjellman@arkipelagen.com

Petra driver med sina magiska händer vårt företagscenter på Järntorget, där ser hon till att alla våra hyresgäster får allt de önskar för att kunna prestera på topp.

Ann-Lis Andersson

ann-lis.andersson@arkipelagen.com

Ann-Lis tar emot dig och dina kunder i receptionen. Hon ser också till att köket är trivsamt och att det finns energi att fylla på med.

 

Björn Askenbäck

Björn är vår ”handyman” som fixar det som behövs.

Denny Ahlgren

Denny fixar det mesta och är alltså en av våra fantastiska ”handyman”.

Linn Olausson

031-723 84 00

Linn är ett av de första ansikten som du möts av i Sisjön. Hon finns här för det du vill ha hjälp med och tar varmt hand om dina kunder som kommer på besök.

Jaana Olsen

031-723 84 00

Jaana älskar ordning och reda. Hon ser till att det är städat och fint så att du kan njuta av dina arbetsdagar på kontoret.

Tina Trenne

031-723 84 00
tina.trenne@arkipelagen.com

Tina är den som ser till att allt fungerar i verkligheten. Får alla glada och fulla med energi. Tina är också ansvarig för uthyrningen av Sisjön.

Suzanne Ekeberg

031-723 84 00
receptionen@arkipelagen.com

Det första leendet som du möter när du kommer till oss. Suzanne ansvarar för allt som har med receptionen att göra, postservicen och tar varmt hand om dina kunder som kommer på besök.

Bosse Sjöström

Bosse är en av våra ”handyman” och fixar det mesta.

Lotta Karnros

031-723 84 00

lotta.karnros@arkipelagen.com
Lotta ansvarar för att utveckla och förädla vårt erbjudande. Hon har en förkärlek till alla sociala aktiviteter. Lotta driver också med varm hand vårt förtagscenter i Hildedal.

 

Noi Tornberg

031-723 84 00

Noi ser till så att allt är rent och fint. Hon plockar undan precis överallt. Sitter du bredvid henne vid frukosten, så är hon snabb med att ta hand om din disk också.

Mirjana Frankenberg

031-723 84 00

Mirjana är första juicepressare och har en förkärlek till ordning och reda. Mirjana knackar gärna på din dörr och frågar om hon kan städa ditt rum.

Ari Memedi

031-723 84 00

Ari ser till att du får en skön upplevelse varje gång du kommer till köket och ska fylla på  med energi.

Göran Elmestam

Mannen som är pensionär men inte vill sluta arbeta. Göran är vår ”handyman” och fixar det som behöver göras.