fbpx

Kontorshotell @Sisjön

Koppla av en stund i receptionsloungen

Hundar tillåtna hos oss

Lounge med härligt ljusinsläpp

Frukost i Sisjön

Ett av elva konferensrum i Sisjön

vårt största, och första, kontor

Jag heter Tina och är ansvarig på Arkipelagen Sisjön!
Det var här vi startade 2003 och det är vårt största kontorshotell med totalt 382 rum fördelat på tre våningsplan. Med så många rum över fler våningar krävs också flertalet mötesplatser. Utöver våra lounger finns därför 11 konferens- och mötesrum. Vi erbjuder även coworking space med åtta platser.
Vår reception möter dig alltid med ett leende när du kommer till oss. De välkomnar dina kunder samt tar emot dina bud och paket när du inte är på plats. Och hanterar såklart din dagliga post.
Hjärtat här i Sisjön är vårt kök, här bjuder vi på frukost varje vardag och det är här vi träffas och trivs under lunchen. Ta med matlåda eller köp lunchen hos oss. Gott kaffe och snackbar finns också.
Vill du få upp pulsen kan du besöka vårt motionsrum samt delta i schemalagda träningspass – om du föredrar det. Behöver du mer energi så kan du passa på att njuta av en löprunda i den sköna naturen precis intill.
I närområdet har du dessutom direkt anslutning till kommunikationer, golf och shopping. Vi erbjuder en flexibel och vänlig miljö som måste upplevas på plats.

Du är alltid varmt välkommen förbi!

Stora Åvägen 21, 436 34 Askim