Om oss

VÅR VISION

Arkipelagen ska vara en levande och inspirerande plats för människor. Här ska affärerna få kraft och energi till att växa. Här drivs utvecklingen ständigt framåt. Med vår filosofi om att ge dig allt för att du ska kunna prestera på topp i dina affärer, så strävar vi ständigt efter att ge dig alla förutsättningar för detta – både på ett personligt och affärsmässigt plan.
Vi får saker att hända!

Från 28 rum till 342…

2002 var året då Jonas och Daniel lämnade telekombranschen. Av en ren tillfällighet sprang de på en vän som ägde en fastighet i Sisjön. Då rådde det kris i fastighetsbranschen och vännen klagade lite över att det var så svårt att hyra ut sin kontorsyta. Jonas och Daniel tog snabbt beslut om att kasta sig in i branschen, men med helt andra ögon…
Med känsla och finess gällande vilken stämning som skulle råda, och hur det skulle se ut startade dem Arkipelagen.

Till en början med endast 28 rum, som hyrdes ut till vänner och vänners vänner och med en medveten långsam och genomtänkt tillväxtstrategi har bolaget gått från 28 till dagens 342 rum. Hela tiden med en tanke bakom varje detalj. Inredning, design och konst har varit en naturlig del i utvecklingen. Jonas och Daniel är nyfikna personer som älskar att ta in nya idéer för att utvecklas och göra saker och ting ännu bättre. Här råder ingen mentalitet som exempelvis ”det går aldrig” och inte heller några bitska lappar till hyresgästerna!